Elektrický hrnec Morphy Richards Wok 48899

1800W, objem 4.5l, 5 teplot, nepřilnavý povrch, nerezová ocel (48899). Více informací
Morphy Richards Wok 48899
Morphy Richards Wok 48899
Morphy Richards Wok 48899
Morphy Richards Wok 48899
Morphy Richards Wok 48899
nehodnoceno
na dotaz
na dotaz bez DPH
Tento produkt nelze zakoupit
Dostupnost
Produkt skončil
Osobně zdarma
Pošta 149 Kč
DPD 169 Kč
InTime 169 Kč
Více o dopravě
Kód produktu0442390
Kód výrobce (PN)48899
Záruka24 měsíců
Průměrné hodnocení
nehodnoceno
0x
0x
0x
0x
0x
PopisTechnické parametryPodrobnostiDiskuze

Restování, Sautéing, Paella, Flambování

Elektrický hrnec Morphy Richards Skillet vám pomůže porozumět v praxi zdravému smažení a přípravě nejrůznějších pokrmů pro menší a střední počet osob. Může se vám hodit nejen na restování masa, zeleniny, rýže, nudlí či brambor, ale také na přípravu omelety, palačinek a různých placek. Je ideální pro sautéing a smažení, stejně jako pro dušená masa typu paella pokrmů. Masivní nerezová ocel s nepřilnavým povrchem zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla pro pravidelné dosahování výborných výsledků i s malým množstvím tuku, a také se dobře čistí. Tvrzené skleněné víko s ventilačním otvorem vám umožní trvalý přehled a termostatem s plynulou regulací na odpojitelné šňůře si můžete zvolit potřebnou teplotu.

Klíčové vlastnosti

  • Autonomní vaření bez sporáku
  • Příkon 1800 W, Kapacita 4,5 litru
  • Odpojitelný termostat pro plynulou regulaci teploty
  • Masivní těleso z nerezové oceli zaručuje dlouhou životnost
  • Nepřilnavý povrch zajišťuje rovnoměrné zpracování
  • Průhledná poklička ze silného tvrzeného skla s otvorem

--------------------------------------------------------

Sautéing je způsob vaření potravin, který používá malé množství oleje nebo tuku v pánvi při relativně vysoké teplotě. Ingredience jsou obvykle nakrájíme na kousky nebo na tenké plátky k usnadnění rychlé přípravy. Jídlo je opečené při zachování jeho textury, vlhkosti a chuti. 

Paella je typické španělské jídlo z rýže, podobné rizotu nebo kari. Při přípravě paelly je nejdůležitější přísadou rýže, která se neomývá, aby škrob při vaření způsobil potřebné zahuštění. Paella by nikdy neměla být ostrá ani pikantní.

Flambování spočívá v tom, že malé množství alkoholu, kterým se polije obsah pánve se následně zapálí a nechá se hořet tak dlouho, až se alkohol spálí a ve flambovaném pokrmu zůstane jen složení šťávy, v níž veškerý přebytek tuku byl spálen a spotřebován plamenem.

Vlastnosti
Příkon1 800 W
Objem4,5 l
Počet nádob
Počet nádob1 ks
1800W, objem 4.5l, 5 teplot, nepřilnavý povrch, nerezová ocel (48899)
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotaz
Vaše jméno:
Váš e-mail:
(E-mail nebude zveřejněn)
Nadpis:
Text příspěvku:
Vaše jméno:
Váš e-mail:
(E-mail nebude zveřejněn)
Text příspěvku: