Pomalý hrnec CrockPot CSC024X

Pomalý hrnec CrockPot CSC024X
4 099 Kč 3 388 Kč bez DPH
čtvrtek 2.5.Přepravní společností:úterý 30.4.Osobně v prodejně:
CrockPot CSC024X

Nový trend ve vaření

Pomalé vaření patří v současné době k novým trendům přípravy pokrmů. Pomalým vařením jídla získávají nové výraznější chutě, přestože se připravují pouze s malým množstvím koření, soli a bez tuku. Jedná se o ideální volbu pro všechny, kteří chtějí hubnout a přitom se příliš neomezovat v jídle. Největší výhodou vaření v elektrickém pomalém hrnci je úspora času a nízká spotřeba elektrické energie.


Pět varných funkcí

Multifunkční hrnec CrockPot CSC024X nabízí pět přednastavených programů pro rychlou a snadnou přípravu chutných jídel. Zvolit můžete mezi pomalým vařením, vařením v páře, opékáním a pečením. Na ovládacím panelu stačí zvolit požadovaný program, nastavit teplotu, čas a o ostatní už se postará hrnec sám.


Snadná údržba

Hrnec je vybaven vyjímatelnou nádobou o objemu 5,6 litrů z litého hliníku s nepřilnavým povrchem a se skleněnou poklicí. Vnitřní nádobu lze bez problému uložit do chladničky, nebo mýt v myčce na nádobí. Součástí balení je také odměrka na rýži a nerezový nástavec pro pečení.


Rychlé opékání

Rychlé opékání

Tento program využijete před samotným vařením, aby se maso či drůbež rychle zatáhlo. Tato funkce je vhodná obzvláště v případě, že máte v úmyslu péct maso pomocí funkce pomalého hrnce. Multifunkční hrnec má pět teplot pro rychlé opékání.

Pomalé vaření

Pomalé vaření

Pomalé vaření funguje tak, že při něm dochází k pomalému nárůstu tepla a udržování stálé teploty. Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud do uplynutí poloviny varné doby nesejmete skleněnou poklici.

Opékání

Opékání

V multifunkčním hrnci CrockPot můžete opékat maso, drůbež, brambory nebo třeba kořenovou zeleninu. Díky nepřilnavému povrchu nádoby se nic nepřipaluje.

Pečení

Pečení

S funkci pečení můžete ve vašem multifunkčním hrnci upéct téměř cokoliv. S tímto přístrojem připravíte vynikající pečené pokrmy včetně ryb, příloh nebo moučníků.

Vaření v páře

Vaření v páře

Bez sebemenších problémů v hrnci připravíte dokonale nadýchanou rýži nebo uvaříte zeleninu či ryby. Vaření v páře je rychlá a především zdravá varianta přípravy pokrmů.