Uvařit zdravý pokrm plný chuti a neušpinit při tom zbytečně moc nádobí je snem každé moderní ženy. S pomalým hrncem ECG PH 6520 připravíte skvělé jídlo a následný úklid kuchyně vám nezabere téměř žádný čas. Pomalý hrnec je vybaven vyjímatelnou keramickou nádobou o objemu 6,5, proto v něm s přehledem uvaříte lahodný pokrm až pro sedm osob. Kromě vaření můžete své oblíbené pokrmy připravovat technologií dušení či pečení. Elektronický ovládací panel s LED displejem nabízí výběr ze tří provozních režimů s dvěma úrovněmi teploty. Dobu vaření jídla si můžete navolit v rozmezí od 30 minut do 12 hodin. Vnitřní keramická nádoba se postará o rovnoměrný přísun tepla k připravovanému pokrmu o dokonalou tepelnou úpravu zejména celých kusů masa. Díky těmto vlastnostem si pomalý hrnec najde své místo ve všech moderních domácnostech.
Proces pomalého vaření „Slow Cooker“ je založen na principu dlouhé doby vaření při nízkých teplotách s minimálním rizikem připálení připravovaného pokrmu. To ocení všichni milovníci nejen dobrého, ale zároveň zdravého jídla. Rovnoměrný přísun tepla po celém obvodu keramické nádoby pomalého hrnce se postará o dokonalou tepelnou úpravu vašeho oblíbeného jídla. V pomalém hrnci speciálně vynikne chuť přidaného koření a bylinek a maso bude o poznání jemnější. Na hrnci je přednastavená dvanáctihodinová fáze vaření. Po jejím uplynutí se pomalý hrnec automaticky přepne do šestihodinového režimu udržování připraveného pokrmu v teple. Samozřejmostí je možnost nastavení vlastní doby vaření v rozmezí 30 minut – 12 hodin. Hotový pokrm můžete servírovat na stůl v keramické nádobě pomalého hrnce. Stejně dobře v ní můžete zbylé jídlo uchovat ve špajzu či chladničce.