Remoska Remoska T41/43 Tria White

s okénkem, příkon 610 W, objem 4,5 l, průměr 28 cm, materiál nerez, ochrana proti přehřátí (T41/43)
Remoska Remoska T41/43 Tria White
Remoska Remoska T41/43 Tria White
Remoska Remoska T41/43 Tria White
Remoska Remoska T41/43 Tria White
Remoska Remoska T41/43 Tria White
Remoska Remoska T41/43 Tria White
Remoska Remoska T41/43 Tria White
4 730 Kč 3 909 Kč bez DPH
Skladem externí sklad 1 ks
pozítříPřepravní společností:zítraOsobně v prodejně:
Kód0946265PNT41/43VýrobceREMOSKAZáruka24 měsíců (IČ 12)
Osobně zdarma
Zásilkovna 69 Kč
DPD 99 Kč
Pošta 120 kč
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Kdo by neznal skvělou tradiční remosku, přístroj na pečení českého výrobce, který se těší velké oblibě již několik desetiletí. Výrobek však prochází neustálým vývojem a modernizací, výsledkem čehož je kolekce Remoska TRIA. Jedná se o jedinečné multifunkční kuchyňské zařízení, které dokáže pomocí jednoho hrnce a 3 druhů vík zastoupit 3 druhy kuchyňských pomocníků. S Remoskou Tria pečete, dusíte a vaříte i pod tlakem v jediné nádobě se dnem o tloušťce 8 mm, vhodným pro všechny typy sporáků. Základem soupravy je velká pečící mísa o průměru 28 cm, vyrobená z odolného litého hliníku, opatřená dvěma úchyty, potažená z obou stran třívrstvým nepřilnavým povrchem. Úchyty černé barvy jsou z materiálu, který odolá teplotám do 220 °C, díky čemuž není problém používat hrnec i v troubě. Součástí balení je praktický tepelně odolný stojan pro remosku.

Klíčové vlastnosti elektrického hrnce REMOSKA TRIA BONE WHITE

  • Modernizovaný tradiční skvělý výrobek REMOSKA českého výrobce
  • Jedinečné multifunkční zařízení nahrazující 3 kuchyňské pomocníky
  • Velká nepřilnavá mísa z litého hliníku o průměru 28 cm a tloušťkou dna 8 mm
  • Tři druhy vík pro pečení, dušení a vaření pod tlakem v jediné nádobě
  • Praktické studené úchyty mísy vyrobeny z tepluvzdorného materiálu do 220 °C
  • Víko s topným tělesem, skleněná poklice a soft-tlakové víko pro různé druhy vaření
  • REMOSKA Tria se skleněným víkem vhodná pro použití v troubě
  • Praktický stojan pod remosku z tepluvzdorného materiálu
  • REMOSKA TRIA BONE WHITE v efektní černo bílé barevné kombinaci

Víka tří druhů s designovými a funkčními prvky v bílé barvě

Víko s topným tělesem :
Jeho horní část je z nerezu, spodní z hliníku potaženého nepřilnavou vrstvou Teflonu Classic. Pára vznikající při pečení vás nemusí trápit. Je odváděna dutými šrouby ve víku, které je vybavené skleněným okénkem pro dokonalý přehled o dění v hrnci bez nutnosti zbytečného odklápění. Elektrický kabel je odnímatelný, vypínač naleznete na horní části držadla, aby byl stále na očích. Víko s příkonem 610 W má skvělý funkční design pro jeho pohodlné odložení na pracovní plochu topnou částí směrem vzhůru. Tento typ víka se hodí k zapékání, pečení, rozmrazování či ohřívání.

Skleněná poklice:
Vyrobená z odolného tvrzeného bezpečnostního skla, vybavená speciálním profilem okraje, který umožňuje vařit na sporáku či péct v troubě pod stálým mírným přetlakem páry. Díky tomu budou vaše pokrmy nejen chutné, ale i zdravější, protože je bude možné uvařit s menším množstvím vody. 

Soft-tlakové víko:
Pro pomalé vaření pod tlakem, ideální pro přípravu gulášů, vývarů a spousty dalších pokrmů. Jedinečný patent umožňuje otevírání i zavírání pouze pomocí jedné ruky. Víko vyrobené z tvrzeného bezpečnostního skla se silikonovým těsněním. Na víku naleznete regulační ventil se silikonovým krytem a pojistný ventil. Díky šetrnému vaření pod mírným tlakem jsou zachovány všechny vitamíny a živiny.

Doplňující informace:

Rozměry:
Průměr hrnce: 28 cm
Výška hrnce: 13 cm

Hmotnost brutto/netto:
8,5 kg/6,5 kg

Objem:
4,5 l pro vaření/3 l pro pečení

Typ hrnce
Typ hrnceElektrický hrnec
Objem
Objem4,5 l
Průměr
Průměr28 cm
Příkon/výkon
Příkon610 W
Typ remosky
Typ remoskys okénkem
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisTechnické parametryDiskuze