Jsem Sencor multifunkční rýžovar SRM 3150SS
Postarám se o několik tepelných úprav, jako multifunkční rýžovar SRM 3150SS od Sencoru. K mým víceúčelovým schopnostem patří i několik funkcí, které jistě oceníte! Ušetřím s nimi větší množství času i energie. Mé nerezové provedení, je velmi elegantní, praktické a zaručuje dlouhou životnost.
Kvalitní tepelnou úpravu reguluji sám, umím automaticky nastavit čas i teplotu u všech mých programů. Každopádně, důležitý je i rovnoměrný rozvod tepla pro stejnoměrnou úpravu potravin a nepřilnavý povrch pro snadnou údržbu bez připálených potravin. Právě tyto vlastnosti mi zastřešuje má objemná varná nádoba 1,5 l, v které připravím i 1,3 kg rýže v jedné várce.
Ovládání je všech ohledech snadné, rychlé, přehledné a intuitivní. Sencor mě vybavil digitální displejem, na kterém můžete sledovat průběh vaření a celé nastavení probíhá prostřednictvím přehledných ikon na ovládacím panelu. Objevte výhody i mé pokličky, která umožňuje příjemnou obsluhu s ergonomickou rukojetí a výklopným ramenem.
Můj multifunkční chod obohacuje 11 přednastavených programů a několik užitečných funkcí. Programy jsou skvěle přizpůsobené několika druhům tepelných úprav. Třemi různými způsoby dokážu uvařit rýži, pracuji s pomalým vařením při nižší i vyšší teplotě, díky parnímu koši mohu vařit v páře, a také připravím supr ovesnou kaši, polévku nebo minutkové maso. S programy pracuji zcela automaticky, aniž bych potřeboval asistenci. Stačí vložit ingredience, zvolit program a je to! Časovač mi dokonce umožňuje uvařit, i když nejste doma a s režimem KEEP WARM udržím jídlo teplé až 6 hodin po skončení programu.
I když jsem rýžovar, funguji i jako víceúčelový hrnec, který splní mnohá očekávání. Jak už víte, pracuji s 11 programy, díky kterým uvaříte jídla, rychle, pomalu, v páře nebo si připravíte plnohodnotnou ovesnou i rýžovou kaši. Jelikož funguji plně automaticky, ušetřím v kuchyni mnoho času, vynaloženého úsilí a popřípadě i místo. Za svou velkou přednost považuji i možnost tepelné úpravy bez jakéhokoliv přidaného tuku, a to díky kvalitě mých materiálů, které jsou nepřilnavé. Navíc, vaření v páře je bezesporu tou nejzdravější tepelnou úpravou, kterou vám zprostředkuji skvělý gurmánský zážitek.