Rýžovar Tristar RK-6127

nerez, 500W, objem 1.5l, on/off přepínač, funkce oteplování, ochrana proti přehřátí, automatické vypnutí (8713016009944). Více informací
Tristar RK-6127
Tristar RK-6127
Tristar RK-6127
Tristar RK-6127
Tristar RK-6127
Tristar RK-6127
Tristar RK-6127
Tristar RK-6127
nehodnoceno
na dotaz
na dotaz bez DPH
Tento produkt nelze zakoupit
Dostupnost
Produkt skončil
Osobně zdarma
Pošta 149 Kč
DPD 169 Kč
InTime 169 Kč
Více o dopravě
Kód produktu0468211
Kód výrobce (PN)8713016009944
Záruka24 měsíců
Průměrné hodnocení
nehodnoceno
0x
0x
0x
0x
0x
PopisTechnické parametryPodrobnostiDiskuze

Praktický nerezový rýžovar je zárukou potěšení pro všechny, kdo nedají dopustit na kvalitně uvařenou rýži. Inteligentní patentovaná technologie Boil-Dry Protection a nepřilnavý povrch zaručí její zpracování bez připálení, zatímco funkce ohřívání pomůže udržet rýži teplou bez nutnosti neustálého přihřívání.

Vysoký objem hrnce umožňuje umístění až sedmi plných odměrek (plastová nádobka je součástí balení), které plně dostačují k pohoštění početné návštěvy. Rýžovar disponuje bezpečnostními úchyty, s nimiž vám zaručeně nehrozí popálení, dále šikovnou vyjímatelnou miskou a špachtlí. Je rovněž vybaven víkem s výfukem páry, indikátorem maximálního obsahu a protiskluzovými nožkami pro ještě větší bezpečnost při používání. Jednoduchým přepínačem se dá uvést do provozu nebo vypnout a abyste měli jistotu, že neběží naprázdno, je k těmto účelům vybaven světelným indikátorem.

Příslušenství:

  • Lžíce
  • Odměrka

Parametry a specifikace:

Příkon: 500 W

Provedení:

Rozměry: 26,5 x 26,5 x 22 cm
Hmotnost: 2,02 kg

Typ
TypRýžovar
Vlastnosti
Příkon500 W
Objem1,5 l
Funkce
FunkceOchrana proti přehřátí, Automatické vypnutí
nerez, 500W, objem 1.5l, on/off přepínač, funkce oteplování, ochrana proti přehřátí, automatické vypnutí (8713016009944)
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotaz
Vaše jméno:
Váš e-mail:
(E-mail nebude zveřejněn)
Nadpis:
Text příspěvku:
Vaše jméno:
Váš e-mail:
(E-mail nebude zveřejněn)
Text příspěvku: