Ochutnejte trvanlivé jídlo od AdventureMenu Masovo-rýžové koule s rajskou omáčkou. Masové koule je pokrm původně z Itálie, který je velmi oblíbený ve Státech, ale také ve Skandinávii. Masové koule od AdventureMenu jsou vyrobené z hovězího předního mletého masa, které je namixované s rýží basmati a dochucené pouze petrželí. Sladká rajská omáčka je klasikou z kořenové zeleniny a rajského protlaku, s lehkým tónem skořice. Poměr masa a rýže basmati je takový, aby bylo jídlo kompletně vyvážené jako celek, ale pokud si k němu uděláte těstoviny, získáte regulérní dvě porce pro vydatný oběd či večeři. Trvanlivost jídla je až 3 roky při pokojové teplotě do 30 °C.
Složení:
Hovězí maso (51 %), rýže basmati (15 %), vejce, petržel, cibule, kořenová zelenina, rajčatový protlak, voda, sůl, pepř
Návod na přípravu:
Jídlo lze ohřívat ve vodní lázni po dobu 8–10 minut, nebo vyklopit na pánev a prohřát cca 3 minuty. Jídlo není dehydrované a proto se nepřidává žádná voda.
Hmotnost:
400 g +- 5 %