Chcete dlouhodobě uchovávat potraviny ? Automatická vakuovačka ETA Atmos II 6762 90000 s integrovanou svářečkou se postará o jejich životnost a uspoří místo ve vašem mrazáku. LED indikátor zajistí dokonalý přehled o aktuálním stavu vakuování. Pojistka pohlídá, aby nedocházelo k přehřívání vakuovačky. Přístroj dokáže vytvořit jednolitý a pevný svár s délkou až 30 cm.
Nastavení intenzity
Jistě oceníte dva režimy vakuovačky ETA Atmos II 6762 – pro vlhké a suché potraviny. Navíc máte k dispozici také dvě intenzity odsávání vzduchu (normální a jemné). Nižší intenzita je vhodná pro vakuování hub, bylinek a dalších podobně křehkých surovin, protože je nedeformuje a zachová jejich strukturu.
Všestranné využití
Automatickou vakuovačku Atmos II 6762 využijete nejen k vakuování potravin, ale také pro uchovávání nejrůznějších předmětů. Lze tak před vlhkostí a dalšími nežádoucími vlivy ochránit např. důležité dokumenty či cennosti. Dále je ETA Atmos II 6762 90000 ideální také pro marinování masa.
Snadné ovládání
Vakuovačka ETA Atmos II 6762 se pyšní intuitivním ovládáním. Díky němu pro vás bude její používání naprostá hračka. Přívodní kabel o délce 1 m lze uschovat do speciálního prostoru přímo ve vakuovačce.
Bezpečnost na prvním místě
Samozřejmostí vakuovačky ETA Atmos II 6762 je bezpečnostní tepelná pojistka proti přehřátí a světelná signalizace provozu. Praktický je také integrovaný nůž pro řezání fólie a prostor pro její uskladnění.
Bohaté příslušenství
Součástí balení je 5 ks sáčků o rozměrech 20 × 30 cm, které jsou vhodné jak do mrazáku, tak na ohřívání ve vodě. Velkou výhodou je možnost jejich opakovaného použití. V balení také najdete fólii s šířkou 20 cm a délkou dva metry, hadičku na odsávání a vakuový box o objemu jeden litr.
ETA Atmos II 6762 90000 můžete využít i pro marinování potravin v dodávaném vakuovém boxu. Díky podtlaku, který při vakuování vzniká, se otevřou póry masa a marináda lépe pronikne do jeho struktury. Marinovaní vám tak zabere méně času a bude důkladnější. Pomocí vakuování lze proces marinování zkrátit až na cca 20 minut.