DŘEVĚNÁ ŠTĚPKA JABLKO
Pokud chcete přidat jemnou kouřovou ovocnou a sladkou chuť pro vaše maso nebo ryby, použijte dřevěnou štěpku Jablko, která dodá lahodnou chuť vašemu jídlu.
Tato štěpka je vhodná pro uzení drůbeže, kuřat, jehněčího masa ,zvěřiny a ryb.
Aby se prodloužila doba kouření, je dobré namočit štěpku do vody po dobu 10 až 30 minut a poté nechte řádně odkapat. Je však také možné použít štěpku bez předchozího namáčení.
Před umístěním jídla na gril se ujistěte, že ze zapálené štěpky vychází kouř.
Nepokládejte potraviny, které chcete grilovat, přímo na dřevěnou štěpku.
Vždy zavřete kryt svého grilu, aby kouř dobře prostupoval jídlem.
U plynových grilů lze štěpku umístit do hliníkové misky nebo kouřícího boxu.
Balení: 500g