Japonský typ nože vhodný pro zpracování mořských plodů, masa i zeleniny ze série Red Spirit s 18 cm dlouhou čepelí v sobě přináší nejnovější technologie. Speciální výbrus na ostří vytváří vzduchové kapsy, které zabraňují ulpívání potravin, široká plocha čepele umožňuje potraviny rovnou nabrat a dát tam, kde je potřebujete a ostří je vyrobeno s německou precizností z patentované oceli XCrMoVMn. Perfektní pomocník se širokým využitím, na kterého se budete moci vždycky spolehnout a se kterým budete mít radost z práce.
Japonský nůž Santoku, což v překladu do češtiny znamená tři ctnosti, je určený pro krájení, drcení i sekání masa, mořských plodů a zeleniny. Nůž byl kompletně vyrobený v německé rodinné firmě, která vznikla již roku 1778 a dodnes velmi dobře prosperuje. Má 18 cm dlouhou čepel, která je z vysoce legované patentované oceli XCrMoVMn a speciální technologie broušení zaručuje jeho extrémní ostrost. Díky extra výbrusům, ve kterých se tvoří vzduchové kapsy, se minimalizuje ulpívání potravin a šířka čepele umožňuje potraviny rovnou nabrat a umístit je tam, kde je potřebujete, takže odpadá další špinění nádobí. Rukojeť je z velmi pevného a odolného plastu, který v ruce neklouže. Nůž je vhodný pro každodenní domácí i profesionální využití a už při prvním vyzkoušení budete vědět, že ho už nepustíte z ruky!