Japonský typ nože vhodný pro zpracování mořských plodů, masa i zeleniny s 18 cm dlouhou čepelí v sobě přináší spojení tradičního designu z roku 1905 s novými materiály. Speciální výbrus na čepeli vytváří vzduchové kapsy, které zabraňují ulpívání potravin, nýty na rukojeti jsou nahrazeny kovovými pásky a ostří je vyrobeno s německou precizností z patentované oceli XCrMoVMn. Perfektní pomocník se širokým využitím, na kterého se budete moci vždycky spolehnout a se kterým budete mít radost z práce.
Japonský nůž Santoku, což v překladu do češtiny znamená tři ctnosti, je určený pro krájení, drcení i sekání masa, mořských plodů i zeleniny. Nůž byl kompletně vyrobený v německé rodinné firmě, která vznikla již roku 1778 a dodnes velmi dobře prosperuje. Má 18 cm dlouhou čepel, která je z vysoce legované patentované oceli XCrMoVMn a speciální technologie broušení zaručuje jeho extrémní ostrost. Díky extra výbrusům, ve kterých se tvoří vzduchové kapsy, se minimalizuje ulpívání potravin. Rukojeť je z velmi pevného plastu a místo nýtků je přichycena efektními kroužky, které slouží zároveň i jako bezpečnostní prvek proti prokluzování. Nůž je vhodný pro každodenní domácí i profesionální využití a už při prvním vyzkoušení budete vědět, že ho už nepustíte z ruky!