Ochutnejte trvanlivé jídlo Hovězí na tymiánu od AdventureMenu. Steak nakrájený na kostky z prvotřídního hovězího masa z mladých býčků. Maso bylo nejprve naloženo do oleje a tymiánu, který mu přidal tu správnou vůni a finální chuť a poté bylo upečeno v troubě. Jeho nízká hmotnost jej předurčuje k tomu jej vzít do batohu na pěší výlety, když cestujete na lehko. Trvanlivost jídla je až 3 roky při pokojové teplotě do 30 °C. K výrobě 200 g tohoto pokrmu bylo použito 300 g čerstvého masa.
Složení:
Hovězí plec (98 %), tymián (0,5 %), řepkový olej, sůl, pepř
Návod na přípravu:
Jídlo lze ohřívat ve vodní lázni po dobu 8–10 minut, nebo vyklopit na pánev a prohřát cca 3 minuty. Jídlo není dehydrované a proto se nepřidává žádná voda.
Hmotnost:
200 g +- 5 %