Pekáč BORCAM Pekáč skleněný oválný s víkem 4,9 l

objem 4,9 l, materiál sklo, vhodný do myčky a víko, šířka 196 mm, délka 340 mm, výška 127 mm, barva čirá (A01532)
Kód2096993PNA01532Záruka24 měsíců
Pekáč BORCAM  Pekáč skleněný oválný s víkem 4,9 l
Skladem externí skladKdy zboží dostanu
415 Kč 343 Kč bez DPH
čtvrtek 23.5.Přepravní společností:středa 22.5.Osobně v prodejně:
Celková cena415 Kč
343 Kčbez DPH
Celkem
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

Chcete, aby vaše pečeně byly opravdu šťavnaté? Zkuste je připravit v pekáči z varného skla a budete překvapeny skvělým výsledkem! Neporéznost, tvrdost, velice snadná údržba i možnost kontrolovat stav pokrmu při pečení patří mezi největší výhody tohoto typu pekáčů. Schopnost udržet hotový pokrm velmi dlouho teplý je téměř legendární. Navíc pokrm servírovaný ve skle dokáže i obyčejný oběd proměnit ve stylový zážitek. Bez problémů ho lze mýt v myčce, nebo používat v mikrovlnné troubě. Ale hlavně je 100% recyklovatelný, což z něj ve spojení s výrobou šetrnou k životnímu prostředí dělá úžasně ekologický produkt vhodný do 21. století.    

Dodá styl vašemu vaření 

  • Vysoce kvalitní borokřemičité sklo odolá teplotám v rozsahu -50°C až +500°C 
  • Vhodný do myčky i mikrovlnné trouby
  • Dlouhá životnost
  • Zdravotní a hygienická nezávadnost
  • Vynikající schopnost udržet teplo
  • Elegantní a stylový design 
  • Velký tak akorát - výška 12,7 cm, délka 34 cm

Skleněné nádobí, podstata zdravého vaření

Chemická a tepelná odolnost zaručuje (na rozdíl od jiných materiálů) naprostou zdravotní nezávadnost. Při pečení, nebo ohřívání se ze skla nikdy neuvolňují žádné cizorodé látky, které by mohly negativně ovlivňovat vaše zdraví. Nadto je sklo materiálem splňujícím i ty nejpřísnější hygienické nároky! Jeho vysoce tvrdý povrch je velice hladký, což zaručuje, že vždy dokonale odstraníte všechny zbytky pokrmů.  

Pozor na prudké změny teplot

Aby vám toto dokonalé nádobí sloužilo dlouhé roky, stačí zachovávat pár jednoduchých rad. Horké nádobí není dobré stavět na studený, nebo mokrý povrch. A pokrm nepodlévat studenou vodou, ale teplou. Jinak hrozí riziko prasknutí!

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisDiskuze

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše